Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Harmadik osztályos nyári matek gyakorló (2023)

5.460 Ft

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Leírás

Matek gyakorlóinkat egyszerű, de gyakori probléma hívta életre: az önfeledt nyári napok varázsütésre elfeledtetik a tanév küzdelmes munkáját, pedig a matek pont olyan tárgy, ami egy kis gyakorlással frissen tartható!

A tankönyvet és a tananyagot követve saját magunk állítottuk össze a gyakorlókat, hogy a feladatok sokszínűsége ne csak a tudásanyag elmélyítésére szolgáljon, hanem a feladatok közötti gyors váltások készségét is fejlessze.

Kézzel készült kis rajzok, ábrák színesítik a feladatokat, illetve minden oldalon helyet kapott egy „Jegyzeteim” sáv, mely szuper számolásra, jegyzetelésre, valamint arra is, hogy feljegyezzük, milyen ismétlésre van még szükség, vagy akár szabályok kiírására is teret enged. A napok alatti három fejecske önértékelésre szolgál, jegyezhető, melyik nap feladatai okoztak nagyobb fejtörést és így később átlapozva gyorsan megakad a szemünk, melyik anyagrész szorul még ismétlésre.

A nyári matek gyakorló napi beosztású, a napi feladatok 5-10 perc alatt megoldhatóak, így kis erőfeszítéssel erősítik meg a tudást és megkönnyítik a szeptemberi, iskolapadba történő visszatérést.

A gyakorlókat fém spirállal kötöttük, a feladatokat kemény lapra nyomtatjuk és a füzetek kaptam egy műanyag elő- és hátlapot is, hogy bírják a gyűrődést.

Mettől meddig tart a gyakorló?

A matek gyakorló idén nyárra van dátumozva és a hétköznapokra szól, június 26-augusztus 18-ig, így az iskola vége után és az iskola kezdés előtt is van 1-1 hét pihenő.

Melyik füzetet érdemes megvásárolnom?

Mindig az elmúlt tanév füzete segíti a gyakorlást, tehát a most harmadikból ballagó diákoknak a harmadikos nyári gyakorló lehet segítség.

A füzetek idén nyárra szólnak és jövőre frissítjük, illetve, ha szükséges az új tananyaghoz igazítjuk, így nem érdemes előre megvásárolni a gyakorlókat.

Azt sem ajánljuk, hogy az alsóbb évfolyamok füzeteit is párhuzamosan használják a tanulók, hiszen egyrészről a tananyag egymásra épülése miatt a feladatok hasonlóak, másrészről pedig azt semmiféleképpen nem szeretnénk, ha unalmassá és hosszúvá válna a nyári matekozás.

Tavaly már megvásároltam a harmadikos gyakorlót. Idén is érdemes beszereznem?

A 2023-as gyakorlóban a dátumok frissítésén és az esetleges hibák javításán kívül nem történt tartalmi változás.

Mennyibe kerül a szállítás?

A rendelés véglegesítésekor több szállítási opció közül is választhatsz (Magyar Posta, GLS házhoz szállítás, GLS automata), melyek költségei eltérőek.

8000 forint értékű rendelés felett a csomagod bármelyik opcióval ingyenes.

--

Rendelés előtt kérlek, ha bármilyen kérdésed lenne keress bennünket Facebook Messenger üzenetben, böngészd Facebook oldalunkat, ahol még több képet és friss információt találhatsz a termékekről, illetve olvasd el az ÁSZF-et is!

Amennyiben nem magánszemélyként vásárolnál tőlünk, kérlek még a rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

A füzetek mindegyike szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A füzetek iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 49
ISBN 978-615-6579-07-2
Kiadás éve: 2023
Nyelv: Magyar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.