Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Rólunk

Nagyon izgatottak vagyunk, hogy itt köszönthetünk!

A Bence osztálya projekt velünk együtt fejlődött és formálódott, rengeteg szeretet, támogatást és ötletet hordoz nap, mint nap.

Kik egyengetik a Bence osztályát?

Az osztályunk két fős, és bár mondhatnánk, hogy Bence tanítói és menedzseri szemmel ügyeli a teendőket, Laura pedig oktatásszervezőként és művészetmenedzserként a kreatív feladatokon tartja rajta a szemét, az igazság az, hogy mind a ketten szívvel-lélekkel mindent (is) csinálunk, a kezdetektől fogva.

Az itt található tanulókártyákat és füzeteket egytől egyig saját kézzel készítettük, rajzoltuk, szerkesztettük, sőt, mi is nyomtatunk, spirálozunk, csomagolunk, így tényleg egy szuper folyamat részei vagyunk.

A közös víziónk és együttműködésünk számunkra sorsszerű és végtelenül hálásak vagyunk a közös munkáért.

 

Széchenyi István egyik gondolata a közbeszédben a következőképpen terjedt el: "Egy nemzet ereje a kiművelt emberfők sokaságában rejlik." – szerintünk is! Az iskolában megszerzett tudásanyag mellett fontos kialakítani és támogatni a gyerekek tudás iránti vágyát, az igényt arra, hogy később is menő legyen a folyamatos fejlődés és az új dolgok megismerése. Ezt az izgalmas látásmódot izgalmas anyagokkal támogathatjuk meg, melyeket reményeink szerint itt a webshopunkban meg is találsz.

 

Köszönjük, hogy velünk vagy,

Laura és Bence