Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hetedikes történelem tanulókártyák II. félév

10.815 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

(1)
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 110
ISBN: 978-615-6579-02-7
Kiadás éve: 2023
Nyelv: Magyar

A KÁRTYACSOMAG CSAK A MÁSODIK FÉLÉV TANANYAGÁT (Háború utáni világgazdaságtól a Tervgazdaság leckékig) TARTALMAZZA, a feldolgozott leckék listája a csatolt dokumentumok között tekinthető meg. 

Történelem tanulókártyáink nagy gonddal, kézzel készültek, a kártyákat mi szerkesztettük, rajzoltuk úgy, hogy az iskolában kért tananyagot követve vázlatként segítse az otthoni tanulást.

A kártyák amellett, hogy leckénként, vázlat formájában foglalják össze a tananyagot, vizuális tartalmainak (ábrák, színek, elhelyezések) köszönhetően segítik a tudnivalók megjegyzését, hisz egy-egy fontosabb eseményt könnyebb megjegyezni, ha rajzhoz, vagy színhez tudjuk kötni. Nem utolsó sorban a tanulók találkoznak egy vázlatírási ötlettel is, melyet későbbi tanulmányaik során segítségül hívhatnak.

Mely tankönyvekhez ajánljuk?

A forgalomban lévő, megegyező évfolyamú tankönyvekhez mind használható, de tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt fusd át a tankönyv tartalomjegyzékét, illetve a feltöltött képek alapján nézz át egy leckét. Ha bizonytalan lennél, keress bennünket Facebook Messenger üzenetben és igyekszünk segíteni.

Nálunk a féléves anyag nem ott kezdődik, ahol nálatok...

Igyekeztünk a felénél megbontani az anyagot, mi így számoltuk a féléveket, de természetesen előfordulhat, hogy az iskolai tempó más. Ennek fényében lehet, hogy nagyobb segítség, ha a teljes tanévet megrendeled.

Csak féléves anyagot rendelhetek?

A teljes tananyagot feldolgozó tanulókártya csomagot is megtalálod a "Történelem tanulókártyák" menüpont alatt. 

Mik a kártyák főbb tulajdonságai?

A kártyák A/6, tanulókártya méretűek és kemény lapra nyomtatva küldjük. A kártyák oldalszámozást kaptak, de a leckék kártyáit saját logikád, illetve az órai menet szerint is alakíthatod. Minden lecke más-más színű és a fejléc is különböző, így ez is segítheti a rendezést.

Megtekinthetem valahol a feldolgozott leckék listáját?

Igen, az adott kártya profilján a "Csatolt dokumentumok" fül alatt megtalálod a listát.

---

A tanulókártyák szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A tanulókártyák iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

Vélemények

5.00
1 értékelés
(1)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 01. 19.
Az első féléves tananyag óriási segítség volt nekünk, pont jókor tettétek fel a második félévet, máris rendeltem, mert jövő héten már ez jön!

Óriási gratula nektek, remek lett, nagy segítség szerintem mindenkinek!

Köszönjük!!
Krisztina