Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Második osztályos nyári magyar gyakorló (2023)

5.460 Ft

Leírás

Június eleje óta hosszított szállítási idővel dolgozunk, a rendelés előtt kérjük nézd meg a várható szállítási időt! Köszönjük szépen! :)

Nyári matek gyakorlóink testvére a nyári magyar gyakorló, melynek felépítése megegyezik a matekéval: a nyári hétköznapokon 5-10 perc gyakorlással segíti az előző tanév tudásanyagának ismétlését. 

A nyári gyakorló tartalmaz nyelvtan, szövegértés és írás feladatokat is, melyek kiegészültek színes képekkel, mintákkal. A füzet elkészítésekor fontosnak tartottuk, hogy a gyerekek ne csak a nyelvtan szabályokat gyakorolják, hanem találkozzanak rövidebb szövegekkel is népmesék formájában, és lényegre törő kérdések is segítség a mesék feldolgozását.

A gyakorlókat fém spirállal kötöttük, a feladatokat kemény lapra nyomtattuk és a füzetek kaptak egy műanyag elő- és hátlapot is, hogy bírják a gyűrődést.

Milyen feladatokat tartalmaz a gyakorló? 

A "magyar" gyakorló leginkább egy gyűjtőnév, mely végig tudja kísérni a tanulókat elsőtől nyolcadik osztályig, ezért is választottuk ezt az elnevezést. A másodikos füzetben találhatóak nyelvtan feladatok, szövegértés és írás gyakorlás is. Érdemes megtekinteni Facebook oldalunkon található betekintő videónkat, itt ízelítőt kaphatsz a füzetből. 

Mettől meddig tart a gyakorló?

A matek gyakorló idén nyárra van dátumozva és a hétköznapokra szól, július 3-tól augusztus 25-ig, így az iskola vége után és az iskola kezdés előtt is van egy kis pihenő.

Melyik füzetet érdemes megvásárolnom?

Mindig az elmúlt tanév füzete segíti a gyakorlást, tehát a most első osztályból ballagó diákoknak az elsős nyári gyakorló lehet segítség.

A füzetek idén nyárra szólnak és jövőre frissítjük, illetve, ha szükséges az új tananyaghoz igazítjuk, így nem érdemes előre megvásárolni a gyakorlókat.

Azt sem ajánljuk, hogy az alsóbb évfolyamok füzeteit is párhuzamosan használják a tanulók, hiszen egyrészről a tananyag egymásra épülése miatt a feladatok hasonlóak, másrészről pedig azt semmiféleképpen nem szeretnénk, ha unalmassá és hosszúvá válna a nyári gyakorlás.

--

Rendelés előtt kérlek, ha bármilyen kérdésed lenne keress bennünket Facebook Messenger üzenetben, böngészd Facebook oldalunkat, ahol még több képet és friss információt találhatsz a termékekről, illetve olvasd el az ÁSZF-et is!

Amennyiben nem magánszemélyként vásárolnál tőlünk, kérlek még a rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

A füzetek mindegyike szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A füzetek iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

--- 

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
ISBN 978-615-6579-11-9  
Oldalak száma: 51
Kiadás éve: 2023

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.