Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Ötödikes természetismeret tanulókártyák II. félév

7.245 Ft
Menny.:db
Nem értékelt
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 73
ISBN: 978-615-6579-03-4
Kiadás éve: 2023
Nyelv: Magyar

A KÁRTYACSOMAG CSAK A MÁSODIK FÉLÉV TANANYAGÁT (az Időjárás leckéktől a Hulladékkezelés leckékig) TARTALMAZZA, a feldolgozott leckék listája a csatolt dokumentumok között tekinthető meg. 

Természetismeret tanulókártyáink nagy gonddal, kézzel készültek, a kártyákat mi szerkesztettük, rajzoltuk úgy, hogy az iskolában kért tananyagot követve vázlatként segítse az otthoni tanulást.

A kártyák amellett, hogy leckénként, vázlat formájában foglalják össze a tananyagot, vizuális tartalmainak (ábrák, színek, elhelyezések) köszönhetően segítik a tudnivalók megjegyzését, hisz egy-egy fontosabb tudnivalót könnyebb megjegyezni, ha rajzhoz, vagy színhez tudjuk kötni. Nem utolsó sorban a tanulók találkoznak egy vázlatírási ötlettel is, melyet későbbi tanulmányaik során segítségül hívhatnak.

Mely tankönyvekhez ajánljuk?

A "Természetismeret - OFI ÚJ GENERÁCIÓS" tankönyvhöz ajánljuk leginkább, de természetesen más tankönyvvel is használható. Azt tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt fusd át a tankönyv tartalomjegyzékét, illetve a feltöltött képek alapján nézz át egy leckét. Ha bizonytalan lennél, keress bennünket Facebook Messenger üzenetben és igyekszünk segíteni.

Nálunk a féléves anyag nem ott kezdődik, ahol nálatok...

Igyekeztünk a felénél megbontani az anyagot, mi így számoltuk a féléveket, de természetesen előfordulhat, hogy az iskolai tempó más. Ennek fényében lehet, hogy nagyobb segítség, ha a teljes tanévet megrendeled.

Megrendelhetem az egész tanévet feldolgozó kártyákat is?

Természetesen! Az egész tanévet feldolgozó csomagot a "Természetismeret tanulókártyák" menüpont alatt találod.

Mik a kártyák főbb tulajdonságai?

A kártyák A/6, tanulókártya méretűek és kemény lapra nyomtatva küldjük. A kártyák oldalszámozást kaptak, de a leckék kártyáit saját logikád, illetve az órai menet szerint is alakíthatod. Minden lecke más-más színű és a fejléc is különböző, így ez is segítheti a rendezést.

Megtekinthetem valahol a feldolgozott leckék listáját?

Igen, az adott kártya profilján a "Csatolt dokumentumok" fül alatt megtalálod a listát.

---

A tanulókártyák szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A tanulókártyák iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.