Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hetedikes történelem tanulókártyák - teljes tanév

19.845 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

(5)
Gyártó: Bence osztálya
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 206
ISBN: 978-615-01-6098-6
Kiadás éve: 2022
Nyelv: Magyar

Történelem tanulókártyáink nagy gonddal, kézzel készültek, a kártyákat mi szerkesztettük, rajzoltuk úgy, hogy az iskolában kért tananyagot követve vázlatként segítse az otthoni tanulást.

A kártyák amellett, hogy leckénként, vázlat formájában foglalják össze a tananyagot, vizuális tartalmainak (ábrák, színek, elhelyezések) köszönhetően segítik a tudnivalók megjegyzését, hisz egy-egy fontosabb eseményt könnyebb megjegyezni, ha rajzhoz, vagy színhez tudjuk kötni. Nem utolsó sorban a tanulók találkoznak egy vázlatírási ötlettel is, melyet későbbi tanulmányaik során segítségül hívhatnak.

Mely tankönyvekhez ajánljuk?

A forgalomban lévő, megegyező évfolyamú tankönyvekhez mind használható, de tanácsoljuk, hogy vásárlás előtt fusd át a tankönyv tartalomjegyzékét, illetve a feltöltött képek alapján nézz át egy leckét. Ha bizonytalan lennél, keress bennünket Facebook Messenger üzenetben és igyekszünk segíteni.

Csak egyben rendelhetem az egész tanévet?

Az egész tanév egyben könnyedén áttekinthető, de ha inkább a féléves anyagot rendelnéd meg, akkor erre is lesz majd lehetőséged, ezzel kapcsolatban kérlek írjuk nekünk Facebook Messengeren, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Mik a kártyák főbb tulajdonságai?

A kártyák A/6, tanulókártya méretűek és kemény lapra nyomtatva küldjük. A kártyák oldalszámozást kaptak, de a leckék kártyáit saját logikád, illetve az órai menet szerint is alakíthatod. Minden lecke más-más színű és a fejléc is különböző, így ez is segítheti a rendezést.

Megtekinthetem valahol a feldolgozott leckék listáját?

Igen, az adott kártya profilján a "Csatolt dokumentumok" fül alatt megtalálod a listát.

---

A tanulókártyák szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A tanulókártyák iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

Vélemények

5.00
5 értékelés
(5)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
Igazolt vásárlás
2023. 01. 21.
Szuper segítség lesz hetedikes gyermekünknek. Igényes, vázlatos, ugyanakkor alapos kidolgozása az egyes leckéknek. Remélhetőleg így könnyebbé és érthetőbbé válik a tanulás. Köszönjük szépen!
|
2023. 01. 06.
Kiváló, ajánljuk! :) :) :)
|
2022. 12. 20.
Életmentő! Köszönjük szépen! :) :)
|
2022. 11. 11.
Nekünk bevált, minden óra előtt használjuk, szép kivitelezés, lényegre törő mégis bő vázlat, imádjuk!
|
2022. 10. 13.
Gyorsan megkaptuk, napi szinten használjuk.
Már megrendeltük előtte a hatodikos kártyákat, és a nyári gyakorlott is, és biztosak vagyunk benne, hogy fogunk még tőletek rendelni!

Köszönjük, Ajánljuk!