Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Hatodik osztályos nyári matek gyakorló

5.460 Ft
Menny.:db

Jelölje be azokat a kiegészítő termékeket, amiket még a kosárba szeretne tenni!

Nem értékelt
Gyártó: Bence osztálya
Szállítási díj: 622 Ft
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

Rendelés előtt kérlek olvasd el a leírást!   smiley


A nyári matek gyakorlóinkban tartalmi változás nem történt a tavalyi verzióhoz képest, de a dátumok frissítésre kerültek!


Matek gyakorlóinkat egyszerű, de gyakori probléma hívta életre: az önfeledt nyári napok varázsütésre elfeledtetik a tanév küzdelmes munkáját, pedig a matek pont olyan tárgy, ami egy kis gyakorlással frissen tartható!

A tankönyvet és a tananyagot követve saját magunk állítottuk össze a gyakorlókat, hogy a feladatok sokszínűsége ne csak a tudásanyag elmélyítésére szolgáljon, hanem a feladatok közötti gyors váltások készségét is fejlessze.

Kézzel készült kis rajzok, ábrák színesítik a feladatokat, illetve minden oldalon helyet kapott egy „Jegyzeteim” sáv, mely szuper számolásra, jegyzetelésre, valamint arra is, hogy feljegyezzük, milyen ismétlésre van még szükség, vagy akár szabályok kiírására is teret enged. A napok alatti három fejecske önértékelésre szolgál, jegyezhető, melyik nap feladatai okoztak nagyobb fejtörést és így később átlapozva gyorsan megakad a szemünk, melyik anyagrész szorul még ismétlésre.

A nyári matek gyakorló napi beosztású, a napi feladatok 5-10 perc alatt megoldhatóak, így kis erőfeszítéssel erősítik meg a tudást és megkönnyítik a szeptemberi, iskolapadba történő visszatérést.

A gyakorlókat fém spirállal kötöttük, a feladatokat kemény lapra nyomtatjuk és a füzetek kaptak egy műanyag elő- és hátlapot is, hogy bírják a gyűrődést.

Mettől meddig tart a gyakorló?

A matek gyakorló idén nyárra van dátumozva és a hétköznapokra szól, július 1-től augusztus 23-ig, így az iskola vége után és az iskola kezdés előtt is van egy kis pihenő. Így a gyakorló terjedelme 40 oldal + megoldókulcs.

Melyik füzetet érdemes megvásárolnom?

Mindig az elmúlt tanév füzete segíti a gyakorlást, tehát a most hatodik osztályból ballagó diákoknak a hatodikos nyári gyakorló lehet segítség. 

Vagyis a 2024 szeptemberében hetedik osztályt kezdő diákoknak a hatodikos füzet a segítség, hisz nyáron átismételhetik a hatodik osztályban tanultakat.

A füzetek idén nyárra szólnak és jövőre frissítjük, illetve, ha szükséges az új tananyaghoz igazítjuk, így nem érdemes előre megvásárolni a gyakorlókat.

Azt sem ajánljuk, hogy az alsóbb évfolyamok füzeteit is párhuzamosan használják a tanulók, hiszen egyrészről a tananyag egymásra épülése miatt a feladatok hasonlóak, másrészről pedig azt semmiféleképpen nem szeretnénk, ha unalmassá és hosszúvá válna a nyári matekozás.

A gyakorlóhoz csatoljátok a megoldásokat is?

Igen, a füzet végében megtalálod a megoldásokat is, kicsinyített verzióban.

Mennyibe kerül a szállítás?

A rendelés véglegesítésekor több szállítási opció közül is választhatsz (Magyar Posta, GLS házhoz szállítás, GLS automata), melyek költségei eltérőek.

--

Rendelés előtt kérlek, ha bármilyen kérdésed lenne keress bennünket Facebook Messenger üzenetben, böngészd Facebook oldalunkat, ahol még több képet és friss információt találhatsz a termékekről, illetve olvasd el az ÁSZF-et is!

Amennyiben nem magánszemélyként vásárolnál tőlünk, kérlek még a rendelés előtt vedd fel velünk a kapcsolatot!

A füzetek mindegyike szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A füzetek iskolai felhasználását nem engedélyezzük! Köszönjük, hogy tiszteletben tartod a munkánk!

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 40
ISBN  978-615-6579-10-2 
Kiadás éve: 2023
Nyelv: Magyar

Vélemények

Erről a termékről még nem érkezett vélemény.