Weboldalunk használatával jóváhagyja a cookie-k használatát a Cookie-kkal kapcsolatos irányelv értelmében.

Kémia tanulókártyák I.

10.710 Ft
Menny.:db
(2)
Gyártó: Bence osztálya
Szállítási díj: Ingyenes
Várható szállítás: 2024. június 21.

Leírás

Kiadó: Bence és Laura Osztálya Oktatási, Kereskedelmi Kft.
Oldalak száma: 120
ISBN 978-615-6579-13-3 
Kiadás éve: 2023
Nyelv: Magyar

Köszönjük Fazekasné Tóth Erzsébet Tanárnőnek, hogy segítette a kémia tanulókártyák megvalósulását! Köszönjük szépen szakmai támogatását, ötleteit, tudását, idejét és biztatását!

Kémia tanulókártyáink - ahogyan a töri is - a tankönyv tananyagát követik, így nagyszerűen alkalmazhatóak otthoni tanuláshoz. A színek, ábrák és elhelyezések segítik a tananyag megjegyzését és az is nagy segítség lehet, ha kézzel készült rajzainkhoz kötheted az információkat. Nem utolsó sorban a tanulók találkoznak egy vázlatírási ötlettel is, melyet későbbi tanulmányaik során is segítségül hívhatnak.

Mely tankönyvekhez ajánljuk?

Mi a "Kémia 7-8. tankönyv I. kötet" (OH-KEM78TB/I) tananyagát követtük, de természetesen használható más tankönyvhöz, jegyzethez is. Ez a kártyacsomag tulajdonképpen az általános tanmenet hetedikes anyagát öleli fel. Kérlek mindenképpen nézd meg a csatolt dokumentumok között található "Feldolgozott leckék listáját", melyet össze tudsz hasonlítani tankönyved tartalomjegyzékével.

Hogyan képzeljem el a kémia tanulókártyákat? 

A kártyák tulajdonképpen a tananyag lényegéhez készült vázlatok és igyekeztünk egyszerű, illetve közérthető módon, olykor más szemszögből megközelíteni az egyes témákat. Tudjuk, hogy a kémia órán olykor nehéz egyszerre figyelni és jegyzetelni is, így reméljük, hogy ebben is segítségedre lesznek a kártyák.

Bár a kártyák tartalmaznak segítséget a számolásokhoz, képletekhez, de ha kifejezetten a számolás okoz gondot, akkor inkább a személyes munka és egyeztetés lehet segítség, így ebben az esetben inkább ezt ajánlanánk Neked.

A tankönyvekben leírt kísérletek szuperek és bár ezek is megjelennek a kártyákon, mi igyekeztünk más példával is kiegészíteni a tananyagot. 

Csak egyben rendelhetem az egész tanévet?

Az egész tanév egyben könnyedén áttekinthető, de ha inkább a féléves anyagot rendelnéd meg, akkor erre is lesz majd lehetőséged, ezzel kapcsolatban kérlek írjuk nekünk Facebook Messengeren, hogy megbeszélhessük a részleteket.

Mik a kártyák főbb tulajdonságai?

A kártyák A/6, tanulókártya méretűek és kemény lapra nyomtatva kapod kézhez. A kártyák oldalszámozást kaptak, de a leckék kártyáit saját logikád, illetve az órai menet szerint is alakíthatod. Minden lecke más-más színű és a fejléc is különböző, így ez is segítheti a rendezést. A kártyacsomag bár ragasztással kötött, ez csak a szállítást egyszerűsíti, a tanulókártyák lapjaira szedve, kártyaként funkcionálnak.

Megtekinthetem valahol a feldolgozott leckék listáját?

Igen, az adott kártya profilján a "Csatolt dokumentumok" fül alatt megtalálod a listát.

---

A tanulókártyák szerzői jogi védelem alatt állnak, másolásuk, digitalizálásuk, sokszorosításuk nem engedélyezett. A tanulókártyák iskolai felhasználását nem engedélyezzük!

Vélemények

5.00
2 értékelés
(2)
(0)
(0)
(0)
(0)
|
2023. 12. 29.
Nagyon szeretjük! A kémia sosem tartozott a kedvenceim közé, így örülök, hogy van egy jól átlátható vázlat, amivel megkönnyítjük az esti tanulásokat. Várjuk a nyolcadikos anyagot is!
|
2023. 11. 10.
Kiváló jegyzet! Segít, hogy a gyerekek átlássák az anyagot, könnyebben megértsék, megtanulják. Nagyon hálásak vagyunk érte Laurának és Bencének! Köszönjük szépen!